Pravila privatnosti

Dub Apartments Zagreb donosi „Pravila o privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama dubapartments.com i s njom povezanim stranicama Dub Apartments Zagreb i Apartment Viksa na društvenim mrežama. Molimo, pažljivo pročitajte „Pravila o privatnosti“ kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Podaci zaštićeni prema odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka:

– ime i prezime

– e-mail adresa

– broj telefona/mobitela

– ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi:

– što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit

– osiguranja pružanja tražene usluge

– naše interne statističke obrade podataka.

Koja je svrha prikupljanja osobnih podatka?

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Pristup internet stranici dubapartments.com je slobodan, a od korisnika se ne traži registracija. Osobne podatke prikupljamo kako bismo mogli što kvalitetnije obraditi vaše zahtjeve za smještajem u Dub Apartments Zagreb, odgovoriti na vaše upite te kako bismo vas mogli informirati o postojećim i novim sadržajima i uslugama koje pružamo samostalno ili u suradnji s našim partnerima.

Svrha korištenja prikupljenih podataka je u ostvarivanju kontakta s Vama (kako bismo Vam mogli poslati informacije elektroničkom poštom, telefonom i sl.), ukoliko bi došlo do potrebe da Vas brzo kontaktiramo, ili u okviru ulaska u statističku obradu podataka, ali samo radi naših internih potreba.

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Dub Apartments Zagreb ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni te ih koristimo isključivo za potrebe pružanja gore navedenih usluga.

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama ovim Pravilima privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Kada prikupljamo podatke?

Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja „kontakt obrasca“ na internet stranici dubapartments.com ili službenim Facebook stranicama Dub Apartments Zagreb i Apartment Viksa, slanjem upita elektroničkom poštom na adresu book@dubapartments.com.

Koje osobne podatke prikupljamo?

Na našim internet stranicama ili s njom povezanim stranicama Dub Apartments Zagreb i Apartment Viksa na društvenim mrežama ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte te broj telefona.

Kako koristimo vaše osobne podatke?

Podatke koje prikupimo možemo koristiti kako bismo:

  • personalizirali vaše korisničko iskustvo i isporučili vam onaj tip sadržaja ili usluge za koji ste najviše zainteresirani
  • poboljšali funkcionalnosti naše internetske stranice i društvenih mreža u cilju podizanja kvalitete sadržaja i usluga
  • omogućili bolju i bržu uslugu u odgovoru na vaš korisnički zahtjev ili upit
  • bolje administrirali promocije, istraživanja ili druge slične sadržaje
  • dobili povratne informacije o kvaliteti naših usluga

Kako štitimo vaše podatke?

Primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na internet stranicama dubapartments.com strogo su zabranjeni.

Koristimo li „kolačiće“ (eng. „cookies“)?

Da. „Cookies“ su male datoteke koje internet stranica ili pružatelj usluga šalje i pohranjuje u memoriju vašeg računala kroz internet pretraživač (ukoliko je to s vaše strane omogućeno) što prilikom svakog novog posjeta pomaže bržem i učinkovitijem aktiviranju informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom prošlih pristupa i korištenja naše stranice. Također, podaci koje „kolačići“ skupljaju pomažu nam razumjeti vaše preferencije na temelju prošlih i trenutnih aktivnosti koje poduzimate na našoj stranici i omogućuju nam da vam pružimo bolje korisničko iskustvo. Podaci prikupljeni na ovaj način ne omogućuju osobnu identifikaciju korisnika.

Ukoliko ne želite da vaše računalo prima „kolačiće“ sa stranice dubapartments.com, možete ih isključiti tako da u svom Internet pregledniku izaberete tu mogućnost klikom na Alati-Opcije (Tools-Options). U tom slučaju neke od značajki naše stranice zadužene za bolje korisničko iskustvo možda neće ispravno funkcionirati.

Poveznice na druge internet stranice

Naša internet stranica može sadržavati poveznice prema drugim internet stranicama. Nakon što ste pomoću tih poveznica napustili našu stranicu, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu bilo kojih podataka koje ćete eventualno ostaviti prilikom posjeta tim stranicama. Zato one nisu obuhvaćene ovom policom privatnosti. U želji za zaštitom integriteta naših stranica, dobrodošle su povratne informacije o eventualnim kršenjima vaše privatnosti na tim stranicama.

Upravljanje vašim osobnim podacima

Dub Apartments Zagreb neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ukoliko za to dobijemo vašu izričitu dozvolu ili to budemo zakonski obavezni učiniti.

Međutim, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge s naših stranica, smatramo da vašim pristajanjem na predmetni sadržaj, dajete privolu da vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima koji su neophodni za ostvarivanje te funkcionalnosti. Osigurat ćemo da naši partneri vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima privatnosti.

Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne ponude ili informacije koje su unutar vašeg područja interesa, a povezane su s našim uslugama.

Ukoliko mislite da vaši podaci prikupljeni i korišteni na gore navedeni način nisu točni ili želite da ih prestanemo koristiti, molimo kontaktirajte nas telefonski ili e-poštom.

Dub Apartments Zagreb

Prijepoljska ulica 14a, 10040 Zagreb

Hrvatska

info@dubapartments.com

tel: 091 333 0387

Zadnja izmjena: 09.12.2020.